Printscreen
Iva Grgurić

Iva Grgurić, pobednica rijalitija “Zadruga 3” otkrila je šta misli o popularnom sajtu za odrasle, “OnlyFansu”, koji koriste brojne poznate devojke i žene iz Srbije i, kako kažu, dosta zarađuju.

– Koliko ja znam, OnlyFans nije samo platforma gde se plasiraju intimni sadržaji. Imaju tu platformu brojne poznate ličnosti, kao Filip Plejn i ti poznati svetski dizajneri. Svako to iskoristi na svoj način – počela je Iva.

– Ako će to pomoći nekim devojkama da se maknu sa ulice i da se prestanu prostituisati, a da se snimaju kod kuće, pa ja to podržavam. Svako radi šta želi, nikoga ne osuđujem, ali ja radije želim da ustanem u 5 ujutru i završim svoj posao. Ne bih se pretplatila da gledam nečiji sadržaj tamo, iskreno me to ne interesuje. Ja gledam sebe svaki dan i prezadovoljna sam – rekla je.

Na konstataciju da je “OnlyFans virtuelna prostitucija”, Iva se sa time složila.

– Na kraju, jeste. Još posle kad vidim da neko objavi da bira nekog fana, pa koga izabere… – kazala je.

Grgurićeva je i nedavno ispričala da je njen voditeljki angažman na jednoj televiziji na pauzi, ali je sada jasno – raskinula je ugovor sa TV Pink.

– Prekinula sam saradnju sa Pinkom, nema više ugovora.

Na pitanje da li će možda preći na Prvu televiziju, Iva je, smeškajući se, odgovorila da ne zna.

Dodala je i da bi za ulazak u rijaliti “Zadruga”, zahtevala veliki novac, zbog kojeg ne bi mogla da se dogovori sa produkcijom oko ulaska.

– Inače, potpuno se drugačije osećam. Ne osećam se bolje jer nemam obavezu, jer volim obavezu, da ustanem u 5. Poštujem Pink, šefa i šeficu, a ispoštovala bi ih za dobar honorar. Ko kaže da neće ući nikad, laže. Za dobar honorar može se kupiti dobar stan, a ja imam velike apetite i verujem da oni to znaju, pa zato ne možemo da se dogovorimo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here