instagram/printscreen
Jelena i Ivan Marinković

Ivan Marinković oženio je svoju partnerku Jelenu Ilić, ali crkvenog venčanja još uvek nije bilo. Rijaliti učesnik je otkrio ko i šta koči da se venčaju u crkvi, ali i kako je protekao dan kada su izgovorili sudbonosno “da”. 

– Izabrali smo petak, 15. septembar, za venčanje jer nam je baš tada godišnjica veze. Presrećan sam, kao i Jelena, ispunili smo zajedničku želju da se venčamo i postanemo zvanično muž i žena. U opštini smo bili samo sa kumovima, ali zato za dva dana pravimo gala proslavu u jednom restoranu za tridesetak najbližih prijatelja i rođaka – kazao je on i dodao:

– Crkveni brak planiramo, ali za nekih mesec dana, jer još nisam dobio blagoslov, kao ni papir o razvodu od Goce. Želimo da to bude u crkvi u Leskovcu, gde je Jelena krštena – rekao je Marinković, koji sa svojom ženom ne planira medeni mesec, već razmišlja o preseljenju iz Beograda u njen rodni grad, jer kako kaže, tamo ima bolje preduslove za život.

– Jelena i ja živimo u stanu moje majke, renovirali smo ga, još je ostalo nešto oko krova da se sredi i onda će sve biti onako kako smo želeli. Trenutno čekam angažman na jednoj televiziji, a ako do Nove godine ne bude ništa od toga, možda tu nekretninu zamenim nekom drugom i otputujem u Leskovac. Jelenini tamo žive, ona ima svoj stan i neke nekretnine koje treba da se srede, pa možda tamo započnemo neki posao. U Beogradu je jako teško uspeti u poslu, dok je Leskovac modernizovan i ima puno prostora za napredak – rekao je Ivan za Informer.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here