Promo
Ivan Milinković

Ovih dana, pevač Ivan Milinković, promoviše svoju novu pesmu „Ti i ja stranci“. Fanovi su oduševljeni novim pop zvukom, ali je tematika nove pesme, rasplakala publiku.

– Pesma svojom bojom, atmosferom i stilom, govori o mojoj težnji, da pevački boravim u drugačijem muzičkom ambijentu! Tematski vrlo otvorena u surovoj opomeni svima koji su se u vezama pogubili, da dobro razmisle šta im je najispravnije činiti ne zbog „okoline i pravila ponašanja“, već zbog sebe i partnera/partnerke! U vremenu u kome živimo, došlo je do velikog otuđenja čoveka od sebe samog, što neumitno vodi ka nezadovoljstvu, frustraciji, neispunjenom ličnom životu! Autor teksta za numeru „Ti i ja stranci“ je Dragan Milošević, a muzike i aranžmana Predrag Stojković. Svakoga dana, uz veliki broj pohvala za promenu muzičkog pravca, dobijam i komentar na pesmu da je tema ,, teška”, da tera na suze – dodao je Milinković.

„Ti si genije“, „Ivana niko da nadmaši”, „Tvoje pesme pomeraju sve granice”, „Ti nisi prolazan“, „Zatvorim oči i plovim”, samo su neki od komentara koje su fanovi ostavili ispod spota nove pesme, na pevačevom Jutjub kanalu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime