Nekadašnji levi bek Partizana, bivši reprezentativac, potpisao s poljskim viceprvakom ugovor na dve godine, s mogućnošću da se to produži za još jednu.

Dve nedelje pre 31. rođendana Ivan Obradović, kome je na kraju minule sezone istekao ugovor s Anderlehtom, u kojem je bio četiri godine, došao je u glavni grad Poljske. Trener će mu biti Aleksandar Vuković (39), Legijin bivši igrač, koji je takođe ponikao u Partizanu.

Tim iz Varšave večeras kreće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Protivnik mu je Evropa iz Gibraltara. Osnovni zadatak kluba je da vrati tutulu državnog šampiona.

– Srećan sam što sam došao u najbolji klub u Poljskoj, koji je poznat i u evropskim okvirima. Volim da igram u timovima koji su najbolji u svojim zemljama jer se pobeda juri u svakom meču. To je motiv više. Uzimao sam titule s Partizanom i s Anderlehtom. Želim to da učinim i s Legijom – rekao je na potpisivanju ugovora Obradović, koji će nositi broj 37, a dres mu je u svlačionici spremljen na srpskoj zastavi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here