EPA/Maurizio Brambatti
Ivana Španović

Srpska atletičarka uživa na odmoru nakon što je osvojila zlato na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

Nakon što je osvojila zlatnu medalju na SP u Beogradu u disciplini skok u dalj Ivana Vuleta je odlučila da se počasti i te kako zasluženim odmorom, a svoje fanove i fotografijama sa istog, i to uz poruku:

– Drugi najdraži momenti iz marta 2022. godine. Uvek sam srećna da vidim draga lica i moje omiljeno mesto, napisala je Ivana.

Ona je na odmor otišla sa suprugom Markom, a pokazala je da sjajno izgleda u kupaćem kostimu.

Podsećanja radi, skokom od sedam metara i šest centimetara osvojila je drugu zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u karijeri. Iza nje su završile Nigerijka Ese Brum sa 6,85 metara i Britanka Lorejn Ugen sa 6,82 metra.

Fotografiju pogledajte ovde!

2 COMMENTS

  1. Kao sportistkinja je lepa i zgodna što se da videti na takmičenjima .potreba da se prikažu i lične ,privatne fotografije u kupaćem ili u nekoj drugoj prigodine vidim potrebu osim kao egzibicionizam . Ne bi me iznenadio ni neki “slučajni intimni film” . Isto ne razumem potrebu za tetovažama koje zapravo ništa ne dodaju već oduzimaju lepotu lepog atletski građenog tela ,koje je moralo biti i donekle prenabildovano pa samim tim i počinje gubiti ženstvenost .To je žrtva uspeha i dostignuća . Zbog privatnih lepih fotografija počinjem sumnjati i u Ivanin malograđanski pomodarski intelekt ,ne baš vredan pažnje osim pobude niskih strasti određene grupe marginalizovanih ljudi .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here