Ivanović: Volela bih da se slikam sa Jelenom pored Ajfelove kule!

0

Ana Ivanović
 

"Zadovoljna sam. Očekivala sam težak meč, ona igrala je jako dobro na šljaci, imala je rezultate, osvojila je turnir. Znala sam da ima samopouzdanja i što igra na domaćem terenu, ali ja sam krenula dobro i agresivno od prvog gema… bila sam sigurna u svoje udarce… Srećna sam što sam zadržala nivo do kraja, pošto je tada počeo da duva vetar i bilo je nezgodno", rekla je Ivanovićeva u Parizu.

 

Ona je kazala da se fizički dobro oseća, a na pitanje da li je nešto boli rekla je: "Uvek nešto boli, a onda se setiš koliko imaš godina. Šalim se, osećam se spremno. Igrala sam mnogo mečeva, i dugih i teških i kratkih i lakih, tako da je sve to bila dobra priprema", rekla je Ana Ivanović.

 

Njena protivnica u drugom kolu biće Jelena Svitolina.

"Igrala sam sa njom i bio je težak meč, igrale smo u tri seta. Biće teško, pogotovo na šljaci. Ja treba da se fokusiram na svoju igru i da budem agresivna", rekla je reprezentativka Srbije.

 

Ona je potvrdno odgovorila na pitanje da li bi volela da se sa Jelenom Janković ponovo slika ispred Ajfelove kule.

"Uf, ne bih se bunila. Jelena je i prošle godine dobro igrala i ove dobro igra i vratila se u (prvih) 10 (na WTA listi). Bilo bi dobro i ja da sa se vratim u 10, pa da idemo ispred kule", rekla je nasmejana Ana Ivanović.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here