EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Vatrogasci u Hjustonu, Teksasu, suočili su se sa snažnim požarom u ulici Rosdejl 2400, u ranim satima Božića, prema lokalnoj stanici KIAH, navode tamošnji mediji.

U pitanju je porodična kuća porodice Nouls, odnosno planetarno popularne pevačice Bijonse.

Vatrogascima je trebalo 10 minuta da ugase požar nakon što im je trebalo samo tri minuta da stignu na mesto događaja. Bračni par i njihovo dvoje dece u tom su trenutku bili kod kuće, ali su ostali nepovređeni. Nije jasno šta je uzrokovalo požar u dvospartnoj kući, navode dalje mediji.

Zbog praznične sezone decembar je vodeći mesec za požare u domovima u SAD-u, prema Nacionalnom udruženju za zaštitu od požara.

Porodica Nouls, čija je najstarija ćerka Bijonse Žizel Nouls-Karter postala međunarodna pop zvezda i najnagrađivaniji izvođač u istoriji Gremija, platila je 64.000 dolara kuću u Hjustonu 1981. godine, prema TMZ-u.

Napustili su kuću 1986. godine nakon što je rođena Solanž Pijažet Nouls, takođe dobitnica Gremija.

Kuća ima spiralno stepenište, tri kupatila i kancelariju. TMZ navodi da je kupac prošle godine platio 310.000 dolara za parcelu pored te kuće.

Bijonse je nastupila u Hjustonu dva puta u septembru dok je završavala turneju “Renaissance World” na kojoj je zaradila 579 miliona dolara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here