EPA-EFE
Donald Tramp

Američki reper Kanje Vest, koji je najavio svoju kandidaturu za predsednika SAD, rekao je u intervjuu za magazin Forbs da više ne podržava Donalda Trampa i naveo da je preležao Covid-19.

Vest, koji je bio na udaru nekih kritika zbog podrške Trampu, rekao je da je izgubio poverenje u „glavnog komandanta“.

– To mi sve izgleda kao veliki haos – rekao je Vest.

– Ne sviđa mi se što sam čuo da se sakrio u bunker – kaže reper za navode da je predsednik SAD, tokom junskih protesta zbog rasne nepravde i brutalnosti policije kod Bele kuće, nakratko premešten u podzemni bunker.

Vestovi komentari stižu nakon što je najavio da se i sam kandiduje za predsednika, uprkos tome što je propustio rokove u nekoliko država.

On je insitirao na tome da njegova kandidatura nije javni šou i rekao je da nema problema s idejom da bi njegov planirani izlazak na izbore potencijalno mogao oduzeti glasove demokratskom kandidatu Džou Bajdenu i pomoći u ponovnom izboru Trampa.

Kako je rekao, „Americi trebaju posebni ljudi koji je vode“, a da Džo Bajden „nije poseban“.

Vest je naveo da je propustio rok za prijavu kandidature jer je u februaru preležao koronavirus. Napominje se da nije jasno da li je Vest ikad testiran na virus ili antitela, a rekao je da se moli za lek, mada sumnja u potencijalnu vakcinu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime