EPA/Maxim Shipenkov
Dmitrij Peskov

Izjave zapadnih političara o smrti Alekseja Navaljnog su sumanute i nedopustive – još nema konačnih informacija i saopštenja lekara i forenzičara, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

– Izjave zapadnih zemalja su potpuno očigledne. Još uvek nema izveštaja lekara, nema informacija od forenzičara, nema konačnih informacija od Federalne kazneno-popravne službe (FSIN), nema nikakvih informacija o uzrocima smrti. A daju takve izjave. Očigledno je da su one potpuno sumanute. Smatramo da su takve izjave apsolutno nedopustive i neprihvatljive. Tako gledamo na to – rekao je Peskov.

Aleksej Navaljni preminuo je u popravnom zatvoru br. 3 u Jamalo-Neneckom autonomnom okrugu, saopštila je regionalna uprava FSIN. U saopštenju se navodi da se zatvorenik Aleksej Navaljni nakon šetnje osetio loše i praktično odmah onesvestio.

Kremlj je saopštio da Federalna služba za sprovođenje zatvorskih kazni vrši sve potrebne provere u skladu sa postojećom procedurom.

5 COMMENTS

  1. Znate Koliko je sati kada se Zapad tako zalaze za takog Izdaicu.
    Nawalny je bio Zapadni Spion.
    A i takozvani Dimitri Demuskin cija je partija
    navodno Desnicarska zajedno je sa Nawalnjom drzao govor u Moskvi godine 2003 .
    Svi Zlikovci se kriju iza Patriotskih Partija.
    Sam Putin je to pomenuo .
    Zivela Rusija sa Putinom🇷🇺

  2. Assange novinar koji je otkrio zlodjela Amerike lezi u zatvorima godinama i niko na zapadu ne brani pravo novinara koji je iznio samo istinu.Ubijaju ga svakodnevno i sta ce reci kad umre ? Navaljni je lagao da je bio otrovan zato su ga prebacili iz Rusije u Njemacku da dokazu da nije ali nazalost lazima zapada nema kraja.Tvrde da je otrovan i oni ga izlijecili.

  3. NEZNA SE TU KO JE GORI; IMA DOSTA TAKVIH M; PRAVA ISTINA SE NE MOZE ZNATI; TREBALO BI UPITATI
    dilasa, dukanovica, aliju

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here