youtube.com/IVANJICA INFO
Masna mrlja pluta rekom Moravica

Rekom Moravicom pluta velika masna mrlja od mazuta. Kako prenosi RTS, izlio se mazut za grejanje Zavoda za rehabilitaciju.

Iz higijensko-epidemiološke službe apeluju na građane da preventivno ne koriste vodu za piće, kao i zalivanje useva i voćnjaka.

Na terenu su predstavnici lokalne samourave i vodoprivredne inspekcije. Očekuje se dolazak i predstavnika Sektora za vanredne situacije.

Iz čačanskog zavoda za javno zdravlje navode da su obavešteni da se dogodio incident oko zagađenja reke Moravice i da čekaju obaveštenja o daljim postupcima od nadležnih organa koji gazduju rekom.

Masna mrlja pluta rekom Moravicom kod Ivanjice, a iz reke se širi neprijatan miris.

Sve nadležne službe su na terenu.

2 COMMENTS

  1. Izlio se mazut. Posto on ume tako iz cista mira, nicim izazvan da se izlije, znaci mazut je kriv i treba da snosi svu odgovornost.

  2. Ovako aljkav sistem dovodi do totalne neodgovornosti, 24 časa mazut se uliva u Moravici vlast ne reagihe. Na apele građana samo čujete isti odgovor – MI NISMO NADLEŽNI. Pa dobro ljudi ima li ko normalan i odgovoran u ovom gradu. Sve ćete bre da nas potrujete.E moj Vučiću sa kakvim ti ljuima gradiš novu Srbiju. Zato nam deca odoše iz ova vukojebina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here