Ja mislim ovako…

0

Ištvan PASTOR
predsednik Skupštine Vojvodine
– Svašta sam u životu doživeo, ali je ovo neuporedivo. Biti ispljuvan je najveća uvreda koja može čoveku da se dogodi.

Nebojša GLOGOVAC
glumac
– Sada više niko i ne viče, a i da viče, to se slabo čuje. Tu postoji i ta jedna vrsta prevare, demokratije. Kao, možete sve slobodno da kažete, šta hoćete. Ali, kada svi govore ono što hoće, nastaje jedna opšta kakofonija i onda se ne čuje nijedan od tih glasova, pa samim tim postaje nevažan.

Dragan DžAJIĆ
predsednik Crvene zvezde
– Nikada nisam pomislio na to da se vodi zavera i možda neke zakulisne radnje kada je u pitanju Crvena zvezda. Polemike nam nisu potrebne, već da sa mnogo elana i energije igramo utakmicu.

Ivica DAČIĆ
ministar spoljnih poslova
– Vlada je opredeljena da okonča pristupne pregovore do kraja svog mandata 2018. godine. Naše očekivanje je da bi u tom slučaju Srbija do 2020. mogla da postane punopravna članica EU.

Aleksandar VUČIĆ
premijer Srbije
– Banke će dati milijardu i 200 miliona evra subvencionisanih kredita. Dakle, najpovoljnijih mogućih kredita koji će ići privatnom sektoru u Srbiji. Da bismo to nadomestili bankama, jer će to biti krediti po najmanjim mogućim kamatnim stopama, država će podstaći banke sa 60 miliona evra.

Bilja KRSTIĆ
etno umetnica
– Iskustvo i rad sa decom u radionici Bistrik govore da je važno da se deca upoznaju sa tradicionalnom muzikom i pokazati im da ona može biti veoma zanimljiva i moderna.

Melina DžINOVIĆ
modni kreator
– Ne dozvoljavam ćerki da se šminka, a tu glavnu reč vodi Haris. On želi da mu ćerka što duže ostane dete, tako da nemamo šminku, brushaltere i slično. Malo mi je žao, ali čini mi se da će svoj prvi izlazak dočekati tek sa 20 godina.

Nives CELZIJUS
starleta
– Moje kolegice starlete na svojim učestalim putovanjima spavaju u hotelima s pet zvezdica, slikaju svoje trofeje u obliku skupocenih torbica i suza i provode se po najpoznatijim klubovima. A ja sa dva pedera žuljam dupe na Ikeinim stolcima, spavam na madracu bez kreveta i vozim se javnim prevozom.

Veselin JEVROSIMOVIĆ
privrednik
– U današnje vreme vesti iz sveta tehnologije pune stranice svih medija, bez obzira na vrstu, žanr i ciljanu publiku. Ljudi koji su ranije slovili za zaluđenike i bili skriveni od očiju javnosti baveći se istraživačkim radom i razvojem novih proizvoda, sada postaju zvezde o kojima se piše i priča.

Severina VUČKOVIĆ
pevačica
– Plačem kad gledam filmove, naročito kada je moj film izašao, tad sam baš plakala. U to vreme nisam mogla da izađem iz kuće od sramote.

Dejan BODIROGA
potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije
– Mi smo taoci ABA lige. Ona je kao autobuska stanica i nema nikakvih kriterijuma, ništa nije ispoštovano. Mislim da bi orijentacija ka nacionalnim ligama bila dobra i za druge zemlje.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here