Youtube/Grand parada
Jadranka Barjaktarović

Jadranki Barjaktarović su ugasili profil na Instagramu zbog širenja mržnje, ali je ona odmah otvorila novi.

Ona se sada oglasila na svom Instagram profilu, pa istakla da ima mnogo mržnje među ljudima.

– Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogreši, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumemo, nije mi bila namera nikog da uvredim i ponizim, volim obe zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvređenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome – napisala je pevačica i dodala da ju je ponela atmosfera na kontramitingu pristalica Mila Đukanovića:

– Rekla sam da sam pogrešila, da nikakvu lošu nameru nisam imala, atmosfera me je ponela, pevala sam onako kako su ljudi u publici pevali sa mnom. Žao mi je što je cela ova situacija kod vas izazvala ovoliki bes i mržnju, ne znam odakle u ljudima ovoliko mržnje?! Ja nisam zla, niti sam imala zlu nameru. Dobro se zna da pevači idu svuda po svetu, da pevaju za novac i da često poneseni atmosferom urade ili otpevaju nešto što kasnije može loše da se protumači. Meni je zaista žao zbog cele situacije. Ja nisam ničija, ja ne pevam nikome, ja pevam samo za narod.

4 KOMENTARA

  1. PA OSTANI U C.GORI A nase vlasti su trebale davnmo sa milom i vukovic miskom da te proglase personom non grata – nepozeljnom i ne mozes da udjes u srbiju! i to je sve, tacka.

  2. NEBITNA SI I TI TVOJE IZJAVE UOSTALOM SVAKO ŽANJE ONO STO JE POSEJAO.NEMOJ TOLIKO SRBIJU DA VOLIS-SMANJI MALO,NE PRETERUJ…..

  3. da se malo smiri. po prezimenu znamo ko je. da ne cacka mecku jer -bice -otpevala svoje . kako je nije sramota.a i nije neka pevaljka, vise starleta.

  4. Ajde ti što dalje od Srbije šta se pravdaš i ovako imaš posla preko glave u C gori tako nebrini se više ti za Srbiju . Otkud Mržnja najbolje trebamo mi Srbi da vam titramo a vi da lajete na sav glas. Nedolazi nikad više nisi dobro došla

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime