Promo

Promocija letnje ponude Olimpijskog centra Jahorina ovog vikenda, 23. i 24. maja, održaće se u Bijeljini. Svi stanovnici ovog grada će biti u prilici da se upoznaju sa atraktivnom letnjom ponudom Jahorine ukoliko posete promotivni pult OC Jahorina smešten na trgu Kralja Petra I Karađorđevića. Kreativni kutak sa izložbenim sedištem Boba na šinama Bijeljincima će sa promotivnim materijalom, zanimljivim interaktivnim igrama i nagradama biti dostupan u subotu i nedjelju od 12 do 20 časova.

Za ovu letnju sezonu pored samih prirodnih lepota kojima Jahorina obiluje, pripemljeno je mnoštvo zanimljivih sadržaja i događaja. Međunarodno takmičenje Jahorina Ultra Trail ove godine će se održati na 4 staze različitih dužina i to prvi put u organizaciji Olimpijskog centra Jahorina. Jahorina je već postala prepoznatljiva po najdužem u regionu, planinskom bobu na šinama dužine 2,5 km. Bob dostiže brzinu od 40 km/h i jedan je od 10 najvećih u Evropi.

Panoramska vožnja žičarom, tjubing, xRaycer, teretana na otvorenom, kao i sportski kutak sa terenima, bicikli i staze za hajking – staza ljubavi, staza zdravlja i sportska staza, u rasponu od 2,5km do 13 km ovog leta će ispuniti očekivanja svih ljubitelja aktivnog odmora. Nagradne igre sa vrednim nagradam koje su već aktuelne će sigurno obradovati sve posetioce Jahorine. Pripremljene su i još tri velike atrakcije, tower, loopster i skydive, koji se grade na Poljicama i na Jezeru na vrhu planine. Jahorina će ponovo prva u ovom delu Evrope imati nove, adrenalinske atrakcije za odrasle i decu.

Iz Olimpijskog centra su pozvali sve da ih posete na promociji u Bijeljini nakon koje će uslediti i promocije u Banja Luci, Sarajevu, Tuzli i Trebinju. Otvaranje letnje sezone na Jahorini zakazano je za period od 25-28. juna kada će važiti popust od 30% na sve letnje sadržaje. Iz ovog centra poručili su svima da zamene more za planinu i svoj letnji odmor povere upravo olimpijskoj planini Jahorini!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here