Juče je na Zlatiboru, prijateljskoj planini Jahorine, svečano, uz prisustvo najviših zvanica, otvorena najduža gondola u regionu, dužine čak 9 km.

Na poziv organizatora, JP Gold gondola, na čelu sa Bojanom Božanić, prisustvovao je direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić i tom prilikom izjavio:

“Zlatibor i Tornik za mene predstavljaju najlepše predele naše zemlje, tu sam proveo dosta vremena i radeći i uživajući. Veoma sam ponosan na moje kolege i prijatelje Bojanu Božanić i predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića, koji su uspeli da ovako značajan i veliki projekat privedu kraju. Upućujem im najiskrenije čestitike za ovaj poduhvat i želim im sreću u daljem radu.

Dejan Ljevnaić i Aleksandar Vučić

Pre par godina bio sam i na postavljanju kamena temeljca i jako mi je drago što sam prisustvovao i svečanom otvaranju ovog istorijskog projekta za celu Srbiju. Siguran sam da je od presudnog značaja bila podrška i pomoć predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koji je i svojim prisustvom uveličao svečano otvaranje Gold gondole i time pokazao da je veliki čovek i da podržava velike projekte bez obzira na politiku. Iskoristio sam priliku i uručio mu poklon, kao znak zahvalnosti za sve što radi za razvoj skijališta, planinskih destinacija i turizma u celini.

Tatjana Matić, Aleksandar Vučić i Milan Stamatović

Kao neko ko se bavi skoro 15 godna ovom oblašću, moram da kažem, da nikada nije postojala takva opredeljenost, podrška i razumevanje prvog čoveka države da podigne standarde turizma u Srbiji na svetski nivo, kojem će svi zavideti.

Izgradnja zlatiborske gondole, nije jedini projekat koji predsednik Srbije podržava. Takođe su u toku projekti izgradnje gondole na Kopaoniku i gondole u Beogradu, tako da bih želeo da istaknem da su ovakve aktivnosti predsednika Vučića odličan primer svim državnicima kako treba podržati prave projekte. Svojim kolegama želim puno sreće u radu i izgradnji, brz završetak obe gondole i još mnogo novih projekata”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here