Instagram
Stoja

Pevačica Dragana Todorović poznatija kao Jana, važi za kraljicu bakšiša a nedavno se osvrnula i na svoje početke ali i na sukobe sa koleginicama o koima se pričalo.

Ona je od samog pojavljivanja privukla pažnju javnosti, a kako kaže, imala je sreće.

– Ja sam se pojavila u srećno vreme, 1997. godine, bila sam otkriće godine. Imala sam sreću da nastupam sa legendama, mnogo sam naučila od njih i drago mi je što sam imala priliku i čast da se družim sa njima i upoznam ih malo bolje – rekla je Jana u emisiji “Ekskluzivno”.

Ona se zatim osvrnula i na medijski rat sa koleginicom Stojom Novaković, te poručila da tu nema mesta glasinama i da su one zapravo u dobrim odnosima.

– Ne bih ja o tome, Stoji želim sve najbolje, ona je divna žena i divna majka, nema potrebe o tome, ja joj šaljem pozdrav – dodaje Jana.

Pevačica Jana Todorović nedavno je doživela porodičnu tragediju o kojoj je otvoreno govorila u emisiji “Ami G show”.

– Mora se dalje, najteži trenutak u mom životu. Ja moram dalje, i zbog svog deteta i zbog ćerkice koja je ostala bez oca. Tragična vest me je zatekla u Americi, prekinula sam turneju. Putovala sam dva i po dana da bih stigla na sahranu – rekla je Jana o gubitku sestrića Baneta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here