Printscreen
Jana Todorovic

Velika tragedija pogodila je porodicu Jane Todorović, a pevačica ne krije da prolazi kroz težak period otkako je sredinom novembra 2021. godine izgubila sestrića Baneta. On je preminuo u 33. godini usled posledica koronavirusa, a Jana je sada smogla snage i za Alo! otkrila kako se bori s bolom.

– Ovo je najteži trenutak i najveća tragedija u mom životu i teško mi je da se nosim s bolom. Trudim se da budem jaka, prvenstveno zbog mog deteta. Bane je takođe bio kao moje dete, svima nam je teško, a mojoj sestri je najgore. Moramo da nastavimo dalje, Bane je iza sebe ostavio devojčicu od pet godina, moramo da mislimo i na nju… Ne dao Bog nikome ovako nešto – rekla je drhtavim glasom pevačica, i priznala da joj posao pomaže da skrene misli.

– Istina je da je muzičarima pesma lek. Mikrofon i nastupi koje sam imala su mi dosta pomogli, ali iskrena da budem, to mi pomogne na oko sat vremena. Sat vremena budem na bini, pevam, i imam osećaj kao da se ništa nije dogodilo, a onda se tokom pauze isplačem. Blok pevam, blok plačem – iskrena je bila Jana, i istakla da snagu crpi iz porodice.

– U životu mi je najbitnije zdravlje i sreća moje porodice. Što se mene tiče, ja bih mogla da ne zapevam nikad više, niko me ne tera da se bavim ovim poslom, ali moram da mislim o ćerkinoj budućnosti, kao i o ljudima koji su mi pružali podršku. Kada se dogodila tragedija, posle 15 dana sam odlučila da svoju i sestrićevu ćerku odvedem na putovanje. Otišli smo najpre u Švajcarsku, pa u Veneciju, želela sam da deca promene sredinu. Uskoro planiram još jedno putovanje – rekla je Todorovićeva, i otkrila da je ponosna što je i njena ćerka privržena porodici.

– Porodica je zaista ključ uspeha. Imala sam sreću da sam u mladosti imala podršku roditelja koji su bodrili moj muzički talenat, suprug mi je veliki oslonac… Rodom sam s Kosova i mi smo svi jako vezani. Drago mi je da je i moja ćerka takva, nasledila je to od mene. Jako je vezana za svoje roditelje, trudi se da sve slobodno vreme provodi s nama. Prati nas na poslovne ručkove, ne želi da se odvoji od nas ni na sekund, zasad je divno dete. Ponosna je na mene, podržava me i želi da me šminka za svako moje javno pojavljivanje – rekla je Jana na kraju.

Nisam znala šta ću s bakšišom

Iako se mnoge njene kolege hvale bakšišom koji su dobijali na nastupima, Jana nikada nije želela da govori o tome. Ona je sada priznala da se tokom karijere nalazila u različitim finansijskim situacijama.

– Pevam već 34 godine. Uvek mi je nekulturno da pričam o sumama, ali mogu reći da je bilo trenutaka kada je novca bilo toliko, da nismo znali kako da ga razdelimo među sobom. Naravno, dešavalo se i da ne bude dovoljno, to je normalno – rekla je Jana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here