Printscreen

Odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša ponovo šokira kako javnost tako i zadrugare koji ostaju nemi na detalje iz njihovog života koje oni izreknu jedno drugom u naletu besa.

Dok je Janjušević pokušao da dokaže Maji da ne želi da priča sa njom, sa druge strane, ona je briznula u plač i nije želela da odustane od njega, kao i obično.

– Rekla sam ti, a čik mi ne daj poklon! – poručila je Maja u suzama.

– Kad bude ples… Videćeš druže, mene boli k*rac više! Mogu li da te zamolim da mi se n eobraćaš, muka mi je, sve što radiš, oboleo sam od tebe, nemam snage, iscrpila si sve pozitivno iz mene! Da li si svesna toga? Tresem se od tebe – poručio je Janjuš.

– Možemo li da se dogovorimo? – upitala je Maja.

– Da, da ne ideš da me grebeš kao jutros, ja imam da radim šta hoću! Kad budemo prestali da imamo svaki kontakt, samo nemoj da me spominješ! – govorio je Janjuš.

– Totalno si se promenio, nikada se nisi ovako ponašao, ti si drugi čovek! – govorila je Marinkovićeva.

– To govori šta si ti napravila od mene, samo ti! Dva meseca da idem na terapiju, ne bi se oporavio od tebe! Video sam ja kada si ti izašla napolje, kako si ti dobra, i napolju, i ovde, sve sam ja video ko si ti! Da li si svesna da nikada neću više spavati sa tobom?! – urlao je iz petnih žila Janjušević.

– Janjuše, nemoj da vređaš osobu koju voliš! Janjuše, da li me voliš? Zakuni se? – izazvala ga je Marinkovićeva.

– Kunem se svim na svetu da te ne volim! Ostavi me na miru! Nikada te neću spomenuti, ja se tebi ne obraćam, neću ni provocirati! Nemoj ni kod jedne osobe da me spominješ! Svaki dan ću razmišljati o Kruni i njenoj mami, o tome kako i šta radim! – poručio je Marko.

– Sram te bilo! Da te bude sram tvog ponašanja! Kretenko, to je bilo na početku! Kretenko! Kad si trčala, tad sam rekao! Ti si se heftala sa njim šestoro! Ja video bre, evo i ja sam tebe prevario četiri puta, evo, onda mi se skloni! Nimfomanko, samo ti je to u glavi što pipaš! – poručio je Janjuš i izašao iz Bele kuće.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here