Januarska fudbalska pijaca: Bivši Partizanovac “alav” na novac, Eto konačno kod Mihe, Aca “tenk” u Štutgartu?

0

Beta/AP/F. G.
Da li odlazi u Madrid? Mauro Ikardi
 

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

18:06 – Vojvodina je prvobitno odbila ponudu Genta, ali su Belgijanci izgleda "pojačali" cifru, pošto trener "lala" Zoran Marić kaže da je 21-godišnji vezista u subotu odradio poslednji trening sa sadašnjim saigračima.

17:10 – Toronto ne žali novac kako bi privoleo velike zvezde da obuku njegov dres. Čelnici kluba iz MLS lige ponudili su ofanzivnom vezisti Juventusa Sebastijanu Đovinku ugovor vredan šest miliona evra po sezoni, prenose američki mediji.
16:58 – Bivši fudbaler Novog Sada i Spartaka iz Subotice Slobodan Simović (25) posle dve godine u sastavu Dinama iz Minska napustio je Belorusiju i potpisao ugovor na dve i po sezone sa šampionom Slovačke Slovanom iz Bratislave.

16:49 – Ajntraht je sve dalje od angažovanja zadnjeg vezistu Crvene zvezde Aleksandra Kovačevića. Aca "tenk" bio je viđen u dresu kluba iz Frankfurta, čak je i obeštećenje od 500.000 evra bilo javna tajna, ali je negde zapelo. Čitavu situaciju budno je pratio Štutgart, koji se uključio u priču oko Kovačevića.

16:44 – Fudbaler iz Gane Dominik Adija ne može da nađe klub, pošto traži previše novca, preneli su mediji u toj zemlji, javlja Beta. Adija je poslednjih nekoliko dana bio na probi u švedskom Halmštadu, ali klub ne želi da ga angažuje jer fudbaler traži mnogo novca. "Nećemo potpisati ugovor sa Adijom, jer je preskup", rekao je trener Halmštada Fredrik Anderson švedskim medijima. 

16:06 – Fiorentina je zainteresovana za dovođenje veznog fudbalera Sautemptona Vitora Vanjame. Prema tvrdnjama "Korijere delo Sport" Kenijac bi mogao da pređe u italijanski klub već u ovom prelaznom roku. Vanjama je sa "svece" potpisao u julu 2013. godine. Ugovor mu ističe na leto 2017. godine. 
15:25 – Bilbao želi da dovede Iljaramendija na pozajmicu do kraja sezone iz Real Madrida. Prema pisanju pojedinih medija u Španiji, Atletik želi da angažuje i baskijski tandem iz engleskog Arsenala, Artetu i Monreala. 
14:43 – Rikardo Kvarežma ponovo se seli u Tursku. Ovoga puta ne u Galatasaraj, već u redove ljutog rivala Fenerbahčea.Tako će portugalska kolonija u taboru žuto-plavih pored Raula Meireleša i Bruna Alveša biti jača za 31-godišnjeg iskusnog vezistu.

13:45 – Real Madrid po svaku cenu želi da dovede Marka Rojsa, pa su Borusiji
iz Dortmunda ponudili Samija Kediru. Ukoliko "milioneri" odbiju ponudu, "kraljevići" će probati da pronađu rešenje u vidu trampe uz doplatu.

13:22 – Odbrana ne treba Mančester junajtedu, a promaja je na sve strane. Strateg "crvenih đavola" Luj Van Gal ozbiljno namerava da dovede  Ahmeda Mažid Varisa iz turskog Trabzonspora. I on igra na poziciji napadača, a mi se pitamo gde će ih sve smestiti holandski stručnjak. Samo su od zvučnijih imena tu Falkao, Runi i Van Persi…
12:50 – Mediji na "čizmi", između ostalog, pišu da je na pomolu trampa Suarez – Ikardi. Pomislili ste da je Luis, ali se varate. Radi se o Mariju iz Atletiko Madrida.Dijego Simeone voleo bi da vidi Ikardija u crveno-belom dresu, a da li će ćelnici Intera pristati na ovaj vid zamene, ostaje da vidimo…
12:35 – Zaboravljeni as Suso i definitivno će pojačati Milan. Suso u redove "roso-nera" dolazi iz Liverpula, a za sada nije poznato kolika je visina obeštećenja koju će dobiti "redsi".

12:22 – Siniša Mihajlović i definitivno je dobio veliko pojačanje. Samjuel Eto postaće član Sampdorije, a kako pišu italijanski mediji, Kamerunac će potpisati ugovor na dve i po godine vredan milion i po evra. 

– Prvi meč protiv Intera? Jedva čekam! – naglasio je napadač, a prenosi "Gazeta delo Sport".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here