pixabay.com

JARAC

Posao

Konačno će da vam bude lakše psihički i fizički, pa nećete biti preumorni za neke nove poslovne prilike. Brzo ćete da obavljate obaveze i lako ćete da se dogovarate sa drugima, naročito od poslednje nedelje ovog meseca. Veoma ste strogi prema sebi i smatrate to jedinim izborom. Ipak, ne očekujte previše od drugih, nisu svi ambiciozni.

Ljubav

Usredsredite se na partnera, pokažite mu da mislite na njega i da je uključen u vaš život, da nisu samo prijatelji bitni ili posao. Ako ovako uradite, onda nećete imati neki veći problem u poslednjoj nedelji kada voljena osoba može da se povuče iz odnosa i da izbegne komunikaciju. Ne komplikujte sebi život ulaskom u tajnu vezu ako ste slobodni. Bolje je da nađete neku novu zanimljivu osobu, koja će da vam bude prijatna i sa kojom imate neku budućnost.

Zdravlje

Napeti ste.

VODOLIJA

Posao

Napeti ste dosta zbog novčane situacije, a problem će postati veći od poslednje nedelje decembra. Znate da možete mnogo više da zarađujete nego sad. Držite sve pod kontrolom, ali razmislite o nekom usavršavanju koje stalno odlažete. Sada je vreme za to. Izbegavajte rasprave sa kolegama.

Ljubav

Imate dobar odnos sa partnerom, ali su mogući problemi u komunikaciji do polovine meseca. Bitno je da napravite balans, da se viđate i sa prijateljima. Partner će sve to svakako da razume, a i potrebno je da se udaljite jedno od drugog. Sve vam ide od ruke što se tiče ljubavi ovog meseca. Ako ste slobodni, idealan je mesec da započnete vezu sa nekom osobom koja je vesele naravi i koja je vama zabavna. Ne ustručavajte se da se pokažete svoje interesovanje.

Zdravlje

Energični ste.

RIBE

Posao

Tražite pomoć od kolega. Potrudite se da sve privedete kraju, da ne biste bili previše napeti. Greške na poslu su moguće samo ako brzate, pa ne bi trebalo to da radite. Usredsredite se na obaveze koje ste stalno odlagali. I dalje postoji manji problem sa novcem, niste zadovoljni jer mislite da zaslužujete više. Potrudite se da to i ostvarite.

Ljubav

Neka osoba koja Vam se dopada može dati neke znake da je obostrano, ali ne ulazite tajnu vezu, iako će strasti da budu jake. Ovog meseca su moguće avanture. Zauzeti, uživajte ovog meseca jer će sve da bude ispunjeno strašću i ljubavlju. Neće biti dosadno, to je sigurno. Ne pravite ljubomorne scene, to vam ne treba.

Zdravlje

Moguć je stres zbog previše obaveza i problemi sa spavanjem.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime