Instagram

Poslednjih meseci u svetu poznatih očekuje se sletanje mnogih roda. Veliki broj poznatih uživa u slatkim mesecima iščekivanja prinove.

Voditeljka emisije “S Tamarom u akciji” čeka bebu. Tamara Grujić trenutno je u petom mesecu trudnoće, a vest o trudnoći podelila je samo sa najbližima. Tamara i njen suprug Vuk venčali su se pre šest godina, a ovo će im biti prvo dete. Ona je pre nekoliko godina doživela jedan spontani pobačaj, a imala je i jedan abortus o čemu je otvoreno govorila.

– Imala sam jedan pobačaj nesrećnim slučajem sa 33 godine, čim smo suprug i ja počeli da se zabavljamo, a jednom sam morala da prekinem trudnoću zbog druge produkcije u kojoj sam tada počinjala. Danas svaka druga žena ima pobačaj i to nije ostavilo veliki trag na meni, čak sam u tom periodu mislila da sam prerano ostala trudna jer smo tek počeli da se zabavljamo – rekla je svojevremeno voditeljka.

Prinova stiže i u dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera. Ona je nedavno sa pratiocima na Instagramu podelila fotografiju na kojoj se pored patika sina Luke, supruga i nje nalaze i jedne predviđene za bebu čime je simbolično objavila srećne vesti. Na isti način objavila je i vest o prvoj trudnoći.

A porodica Ivanović imaće dupli razlog za slavlje. Dragana Džajić koja se nedavno udala za Aninog brata Miloša, takođe uživa u blagoslovenom stanju. I njena sestra Sanja Džajić koja je u braku sa Vladimirom Vranješom takođe očekuje prinovu, a kako mediji pišu sestrama je termin u januaru.

I lepa glumica Tamara Dragičević uživa u trudničkim danima. Kao i u prvoj trudnoći, ona je vrlo aktivna. Putuje sa suprugom Petrom Benčinom, snima serije. Kako kaže, trudnoća nije bolest pa se shodno tome i ponaša potpuno normalno. Pre dve godine dobili su ćerku Stašu, a kako kažu, prinovi se najviše raduje baš ona.

Voditeljka popularne emisije “Slagalica” uskoro očekuje sina sa suprugom Nikolom. Njih dvoje već imaju ćerkicu Taru, pa se raduju što će sada moći da uživaju i u jednom dečaku.

Prinova u porodici Karić

Pevačica Danijela Karić i koreograf Ivan Mileusnić očekuju prinovu. Nedavno su napravili gala svadbu na kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih, a povodom vesti o bebi rekli su da su presrećni i da ne mogu da dočekaju da upoznaju novog člana porodice.

Danijela iz prethodnog braka sa Nikolom Martaćem ima dvoje dece.

Bebe obradovale poznate mame

Dok mnoge poznate dame uživaju u trudnoći, neke od njih već su dočekale svoje naslednike i naslednice. Poznata glumica Jelisaveta Orašanin u februaru ove godine na svet je donela ćerku Petru. Ona i njen suprug, poznati košarkaš Miloš Teodosić u prvim mesecima roditeljstva uživali su daleko od očiju javnosti u Los Anđelesu.

Mesec dana kasnije i poznata pevačica Aleksandra Prijović rodila je sina Aleksandra što joj je, kako kaže, oplemenilo život.

Glumica Kalina Kovačević nedavno je na svet donela devojčicu. Ona iz prvog braka ima ćerku Mionu.