Pexels
Ilustracija

U dugoj vezi sa partnerom se zbližavamo kroz svaku situaciju koju nam život nametne: odjednom bez problema odlazimo da obavimo malu nuždu držeći otvorena vrata od kupatila, ne želimo više da spavamo sami i dajemo jedni drugima čudne nadimke. Mala napomena: za ljude koji nisu u vezi, ovakvo ponašanje može da izgleda prilično čudno.

1. Najveći deo vremena tačno znamo gde je naš partner i šta tamo radi. To je gotovo poput skrivanja uređaja za praćenje u njegovoj odeći. “Gde si trenutno?” i “Šta sada radiš?” su već standardni SMS-ovi za ljude u vezi, dok oni “singl” misle: “Psisho”.

2. Gledamo kako voljena osoba spava. Zamisli šta bi neko pomislio kad bi te video kako buljiš i bez reči miluješ usnulu osobu – prilično jezivo, zar ne?

3. Često razgovaramo “bebećim zezikom” i partneru dajemo svakakva tepajuća imena, koristimo deminutive… Potrudite se da osim vas dvoje, ovo niko ne čuje.

4. Bizarno je i može biti prilično neprijatno čak i za čitanje, ali neki ljudi vole da cede akne svog partnera. Na ovo zaista nemamo komentar.

5. Uzimemo sve što nam se sviđa iz njegovog tanjira. Kod nekih parova je sasvim uobičajeno da partner pojede ostatke onog drugog. “Ono što ja ne mogu, ti ćeš pojesti, zar ne?”

6. Razgovaramo s partnerovim roditeljima telefonom i ne razgovaramo o njemu. Ni jedne sekunde! Možda ste zaista u srećnoj vezi, ali za svaki slučaj razmislite još jednom i proverite šta stručnjaci smatraju kvalitetnom vezom.

7. Popravimo mu frizuru ili odeću – i to radimo bilo kad i bilo gde. Kao da smo njegov lični stilista.

8. Znamo većinu lozinki za njegove račune. Privatnost ne postoji.

9. Liznemo prst pa obrišemo mrlju sa njegovog lica. Kao baka nekada.

10. Često znamo šta će reći – i često završavamo rečenice jedni drugima. Zar to nije normalno?

11. Ako te prijatelj pita šta planiraš sledeći vikend, automatski odgovaraš u množini. “Još ne znamo šta ćemo da radimo”, “Ostaćemo kod kuće”, “Sigurno ćemo biti potpuno iscrpljeni od naporne radne nedelje”…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here