Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Ruška Jakić

Voditeljka Ruška Jakić svojim izjavama postala je veoma popularna i na TikToku, a nedavno je izjavila da podjednako dobro može da živi i sa 1.000 dinara i sa 1.000 evra.

– Obožavam da se kitim i da se šminkam. Svako jutro se našminkam, moja prijateljica me pita: “Gde ćeš ti, imaš neko snimanje?”, ja joj kažem ne, idem na pijacu – rekla je nedavno Ruška za “Blic”.

Kako je nedavno istakla za domaće medije nikad ne broji pare u svom novčaniku, jer smatra da se time šalje loša energija kosmosu.

– Kada istresem sav novčanik za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač… Nešto ću da pojedem… – rekla je Ruška.

Voditeljka neretko ističe da se oblači u kineskim buticima, i da nema problem sa jeftinom odećom, već sve ume da iznese.

– Kineze obožavam. U jednoj robnoj kući imam srebrnu karticu i uvek imam popust kod njih, a i svašta nađem kod Kineza. Oblačim se i u Bulevaru u butiku za tinejdžere, oni mi jave da su stigle nove trenerke, ove su sad hit za proleće, jako su u modi – priča Ruška.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here