EPA-EFE
Jelena Dokić

Veliku pažnju javnosti privukao je jedan komentar bivše teniserke Jelene Dokić, zbog kog su mnogi pomislili da je krunisala 18-godišnju vezu sa Tinom Bikićem brakom.

Pretpostavlja se da su se posle 18 godina veze uzeli u tajnosti.

Pre samo nekoliko dana, Dokićeva je ostala zagonetna po pitanju veze sa Tinom tokom razgovora sa svojim fanovima.

“Možda smo već venčani”, napisala je Dokićeva i potom otkrila da je njihov plan da u budućnosti dobiju decu.

“Ne postoji niko drugi sa kim bih delila život. Ne postoje reči da opišu koliko te volim i koliko mi značiš. Ti si najsjanija, najbrižnija osoba sa najvećim srcem. Hvala ti za sve što činiš za mene i za nas i što si uvek pred mene bez obzira na sve.

Ti si najpozitivnija osoba koju sam ikada upoznala i hvala ti što si me izvukao iz mraka kada sam pomislila da izlaza više nema i kada sam htela sve da okončam. Hvala ti što se boriš za mene, što mi čuvaš leđa, što veruješ u mene i nas.

Hvala ti što si me čuvao i lečio. Srećna sam što te imam pored sebe i ne znam šta bih bez tebe. Volim te više nego što ćeš ikada znati. Hvala na svemu i na ovih 17 prelepih godina. Nadam se da ćemo imati još puno zajedničkih godina i sjajnih uspomena u njima.

Moj život, moja ljubav, moje sve. Volim te zauvek”, napisala je pre godinu dana Dokićeva na društvenim mrežama poruku svom izabraniku Tinu Bikiću.

Ovo je samo utvrdilo navijače u uverenju da je u pitanju neka vrsta zaveta.

Podsetimo, nekadašnja teniserka šokirala je javnost onog trenutka kada je izdala autobiografiju u kojoj je bez zadrške otkrila sve o ocu nasilniku.

Otac Damir je bio posebno besan na nju kada se zaljubila u Tina Bikića, pa ju je žestoko vređao i maltretirao, što je ona u svojoj autobiografiji obelodanila.

“U njegovim očima to je bilo nešto najgore što sam mogla da uradim. On bi više voleo da sam s nekim teroristom nego sa Hrvatom”, otkrila je nekada četvrta teniserka sveta.

Otkrila je jednom prilikom i kako je upravo ljubav sa Bikićem spasila nasilja.

“Najteži period u mom životu bio je kada sam 2005. godine napustila porodicu i zbog velikog pritiska, sa dečkom Tinom Bikićem otišla da živim u Zagrebu. Osećaj kada izgubiš porodicu je užasan i sve je to ostavilo velike posledice na moje zdravlje, jer sam doživela nervni slom i godinama bila u depresiji. Bilo je trenutaka kada sam mislila da nikada više neću uzeti reket u ruke, a Tin je u najtežim momentima bio uz mene i nas dvoje smo tokom poslednjih godina veze mnogo toga zajedno proživeli. Bila sam u paklu i uz njega sam se ponovo vratila”, govorila je Jelena za australijske medije.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here