Instagram
Jelena Karagić i Sloba Vasić

Pevač Sloba Vasić početkom februara prošle godine zavetovao se na večnu ljubav svojoj izabranici Jeleni Karagić.

Kao kruna ljubavi popularnog folkera i lepe doktorke sredinom marta iste godine na svet je došla njihova ćerkica Marija.

Zaljubljeni par pre desetak dana obeležio je prvu godišnjicu braka, a zgodna crnka svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram sinoć je otkrila kako je izgledala proslava ovog, za njih posebnog datuma.

Naime, Jelena je objavila video-snimke u kojima se mogu videti iznenađenja koja su jedno drugome priredili, a nekadašnja misica Bosne i Hercegovine svom dragom uputila je emotivu poruku.

– Nikako da objavim ovo… Srećna nam godišnjica! 6.2.2022. godine nam je bila godišnjica braka, i oboje smo se potrudili da iznenadimo jedno drugo! Pošto je bila korona kad smo se venčali, odlučila sam da nam pripremim medeni mesec, putovanje na Mauricijus! I uspelo mi je iznenađenje, Sloba se vidno iznenadio! A knjigu sam već pročitala, ukoliko je niste čitali – obavezno je pročitajte. Muž uvek odabere odlične knjige. Inače, jako volimo jedno drugo da iznenađujemo. Sve smo ovo spremili ne znajući da će ovo drugo da spremi, tako da smo se umalo posvađali ko će da uređuje lokal. Na kraju smo to zajedno uradili, tj. pomogli su nam prijatelji da nas dvoje budemo iznenađeni kada uđemo zajedno. Volim te ljubavi najviše na svetu, neka nam ovo bude prva od 101. godišnjice! Da budemo još bolji, uspešniji i srećniji svake naredne godine! Imamo za šta da živimo, za ovog našeg malog anđela, i da se borimo svaki dan sve više, i više… P.S. Putovanje ne možemo da dočekamo oboje, svaki dan pričamo i gledamo slike, a tek kako će Maka da uživa – napisala je Jelena.

Video pogledajte ovde!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here