instagram/karleusastarblog
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša pružila je podršku uhapšenom Stefanu Đuriću Rasti, u nadi da će reper što pre pravno da reši ovaj problem.

Između ostalog, naglasila je da, iako nije poročna, podržava legalizaciju marihuane u medicinske svrhe.

– Kada je reč o Rasti, jednom sam ga nakratko upoznala i smatram da je on dobar dečko, koliko sam čula i dobar je otac. Kada je reč o marihuani, u Americi i mnogim zemljama na planeti marihuana je dozvoljena legalizovana u medicinske svrhe i van medicinskih svrha – rekla je Jelena, pa dodala:

– Jednog dana će verovatno i kod nas, do tada treba da se poštuje zakon. Smatram da se dvostruki aršini u ovoj zemlji u definitivno se slamaju na javnim ličnostima, običnim ljudima, jer veliki kriminalci, zlikovci, ljudi koji prodaju na tone mnogo ozbiljnih opijata prolaze jako lepo, lepo žive, a jedan Rasta je razapet.

– Nadam se da će on uspeti ovo pravno da reši, da će biti pametan i da neće više upadati u probleme. Genralno sam neko ko je apsolutno aporočan, a kad je reč o marihuani ima tu neku medicinsku karakteristiku, pogotovo kod onkoloških pacijenata i ja se sa tom vrstom upotrebe, moram da kažem, slažem – objasnila je pevačica.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime