instragram/karleusastar
Jelena Karleuša

Nakon što je Veljko Ražnatović putem društvenih mreža izrazio svoje mišljenje o pokojnom kantautoru Đorđu Balaševiću u negativnom kontekstu, muzička diva Jelena Karleuša žestoko je odbrusila Cecinom sinu.

Naime, supruga fudbalera Duška Tošića putem svog Instagram naloga u vidu storija iznela je svoje mišljenje o preminulom umetniku i ujedno se obrušila na Veljka.

Jelena je napisala:

– Đorđe Balašević je veliki srpski sin, veliki jugoslovenski sin! Lik koji je šmekerski, inteligentno i duhovito “drmao kavez” malograđanima i šatro patriotama sa ovih prostora. Voljen i cenjen od Vardara pa do Triglava. Veljko je sin kriminalca, čoveka koji je crna mrlja u srpskoj istoriji i bruka ovog naroda. Ne dozvoljavam da se ovako skrnavi ime Đorđa Balaševića. Ne dozvoljavam!

Printscreen Instagram

1 COMMENT

  1. Kareso dosta sa tvojom golotinjom i komentarima. Da se ne skidas nebi te ni znali. Tvoji glupi komentari su dosadili.

  2. Iako nisam neki fan Karleuse, Jelena je u pravu. Ovaj je najmanje pozvan da komentarise ikoga. Pogotovo ljude kulturne i obrazovane koji su svojim pjesmama slali mir i ujedinjenje. Svi su Djordja voljeli jer je bio covjek sirokih shvatanja. Nasao Veljko Raznatovic da prica o srpstvu, a ne prica sa svojom bracom i sestrom po ocevoj strani… ostalo nije vrijedno komentara. Veljko je nazalost ostao plitkoumi decak koji ne moze da shvati stihove Balasevica, nego samo agresiju koju ispoljava u boksu i u borbi pasa… zato se i ne treba cuditi zasto ima takvo vidjenje. Emotivno tup i agresivan decko.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here