www.mtelglobal.com
Fintin školica i maštaonica na MTEL TV-u

Deca najviše vremena provode uz TV emisije, navode istraživanja. Zato, dragi roditelji, televizijske sadržaje uz koje želite da vam se mališani edukuju, morate da birate pažljivo, baš kao i školu u koju će ići.

Budući da TV program itekako utiče na razvoj i formiranje ponašanja i stavova, neophodno je ponuditi najmlađima kvalitetan dečji program, kako bi uz igru i zabavu, učili, širili svoja znanja, ali i razvijali vezu sa maticom.

Upravo takav program čeka mališane ove jeseni na MTEL TV-u.

Nezaobilazna emisija ove jeseni za najmlađe, ali i školsku decu, svakako je Fintin – edukativna platforma i TV serijal koji objedinjuje maštu, igru i znanje – ispunjen slovima i brojevima, bojama i notama, pitalicama i slagalicama, igrama i originalnim pričama, znanjem i avanturama… Namenjen je deci uzrasta od tri do devet godina, učenicima prvih razreda osnovne škole i njihovim roditeljima.

Interesantan program za decu – informativni, muzički, duhovno-verski, ali i kulturno-istorijski ponudio je i TV Hram.

Jezičke nedoumice i njihovo odgonetanje, očuvanje i zaštita srpskog jezika, pisma i opšte jezičke kulture, osnovni su zadaci zaposlenih u ovoj televiziji. Njihova misija je edukacija školske dece u zemlji i dijaspori, širenje znanja o kulturnom nasleđu i razvijanju kritičkog odnosa prema nametnutim vrednostima vremena.

Uz TV Hram, mališani mogu naučiti Himnu Svetom Savi, ali i ćirilično pismo, koje nemaju prilike da koriste u stranim školama u dijaspori. Tu je i Kalendar svetih, kratka dokumentarno-obrazovna emisija o svecima koje obeležava Srpska pravoslavna crkva.

Emisija Veroučitelj na TV Hram

Školarci koji to žele, uz emisiju Veroučitelj, svakog radnog dana mogu pratiti nastavne jedinice iz veronauke.

I na RTS-u tokom ovih meseci najmlađi će pronaći zabavan i edukativan program, koji će im pomoći da razvijaju svoje veštine, otisnu se u predele mašte ili nauče nešto novo.
Da gledanje televizije ne bude izgubljeno vreme, potrudio se MTEL i obezbedio programe koji će zainteresovati decu, a, uvereni smo, i njihove roditelje.

Požurite i potražite vaše omiljene emisije i TV programe na MTEL TV-u.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here