AP Photo/Mary Altaffer

Nikola Jokić zabeležio je još jedan dobar indiviualni učinak u NBA ligi, ali Denver Nagetsi nisu uspeli da sruše Njujork Nikse u čuvenoj dvorani Medison Skver Garden. Na kraju je bilo – 116:110. 

Jokić je završio meč sa 24 poena, 10 skokova i osam asistencija.
Bila je to utakmica sa čudnim kretanjem rezultata. Branson je otvorio duel sa 16 poena u prvoj deonici, Niksi su vodili, a onda je Jokić uspeo da ubrza igru Nagetsa i da dovede svoj tim do prednosti na poluvremenu, a u tome mu je pomagao Džamal Mari koji je kao i Porter Junior ubacio neke važne šuteve.
Denver je potom uspeo da se odlepi u trećoj deonici, Jokić se približavao tripl-dabl učinku, a onda je usledila serija grešaka, Jokić je mora se reći i gubio lopte, a Niksi su sve kaznili i u poslednju četvrtinu se ušlo sa rezultatom 91:91.
Na kraju su Niksi bili oštriji od smušenog Denvera i odneli su pobedu. Jokić nije uspeo trojkama da spase svoj tim u poslednjem minutu.
Takođe ni Koldvel Poup nije bio precizan u šutu za tri poena, tako da i u toj činjenici treba tražiti razlog poraza Nagetsa.
Džamal Marej bio je najefikasniji kod Denvera sa 25 poena, šest asistencija i četiri skoka. Jokić je dodao 24 poena, 10 skokova i osam asistencija, a pobedu Niksima doneo je raspoloženi Branson sa 24 poena i pet asistencija.
Denver je posle ovog poraza i dalje na vrhu Zapada NBA lige sa 47 pobeda i 24 poraza, Memfis je drugi sa 42-27.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here