Tanjug/AP
Nikola Jokić

Posle nekoliko fantastičnih nastupa, Nikola Jokić je pauzirao jednu utakmicu zbog povrede zadnje lože, a Denver je odmah doživeo ubedljiv poraz od Minesote rezultatom 128:98.

U prethodnom periodu Jokić ima problema za zadnjom ložom, ali mu povreda ne smeta jer je ređao tripl-dablove i igrao na vrhunskom nivou.

Međutim, Majkl Meloun smatrao je da bi Nikola trebalo da se odmori protiv Minesote zbog čega srpski as nije otišao na gostovanje, a Denver je doživeo jedan od najubedljivijih poraza ove sezone.

Nagetsi su bilo izuzetno oslabljeni jer su zbog povreda odsustvovali i Džamal Marej, Kentavijus Kaldvel Pop kao i Eron Gordon. Košarkaši Denvera Minesote nisu bili blizu ni da zaprete jer je domaća ekipa od starta povela, nametnula ritam i samo povećavala prednost.

Najefikasniji je bio Majkl Porter junior koji je za Denver ubacio 22 poena i upisao tri skoka i jednu asistenciju, dok je Entoni Edvards bio najbolji u pobedničkoj ekipi sa 20 poena, četiri skoka i tri asistencije.

Poraz nije napravio veliki problem Nagetsima jer su na tabeli Zapadne konferencije i dalje ubedljivo prvi sa pet pobeda više od drugoplasiranog Memfisa.

Ostali rezultati:
Memfis – Toronto 103:106
Njujork – Filadelfija 108:97
Nju Orleans – Sakramento 136:104

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here