Tanjug
Jadranka Joksimović

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović učestvovaće u ponedeljak i utorak u Sarajevu u radu konferencije Populaciona dinamika, ljudski kapital i održivi razvoj u Jugoistočnoj Evropi.

Pored ministra Jadranke Joksimović, na uvodnom panelu konferencije, govoriće i ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak, ministar rada i socijalne politike Severne Makedonije Mila Carovska, generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju Majlinda Bregu, koordinatoror UN u BiH Sezin Sinanoglu i direktor Regionalne kancelarije Populacionog fonda UN za Istočnu Evpopu i Centralnu Aziju Alana Armitaž.

Konferenciju Populaciona dinamika, ljudski kapital i održivi razvoj u Jugoistočnoj Evopi, uz podršku Saveta za regionalnu saradnju, organizuju Ministarstvo inostranih poslova BiH i Regionalna kancelarija Populacionog fonda UN za Istočnu Evropu i Centralnu Aziju, navodi se u saopštenju.

3 KOMENTARA

  1. Da li se ovi naši političari šetaju zarad šetnje.Ne razumem šta ova gospodja traži na tom sastanku:još jedno poniženje Srbije.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime