Još jedan incident Gaskoina

0

U nizu incidenata koji su van terena obeležavali celu karijeru ovog talentovanog fudbalera, i ovaj put je uticaj na njegovo ponašanje imao alkohol.

 

Gaza je u društvu prijatelja došao u bilijar klub i odmah je izazvao 21-godišnjeg vlasnika Adama Goldstona na duel. Iako je u klubu vidno istaknuto da je zabranjeno pušenje, Gaza je u toku partije zapalio cigaru.

 

Goldston ga je upozorio na zakon i zamolio da ugasi cigaru, ali se pijani Gaskoin oglušio na njegove molbe i otišao u toalet da nastavi da uživa u dimu. Tada mu je prišao radnik obezbeđenja i bivši vojnik Pol Hindl i oduzeo mu cigaretu. Međutim, Gaza je samo minut kasnije ponovo zapalio cigaru u drugom delu kluba, nakom čega ga je Hindl zamolio da napusti prostoriju. Gaskoin je tada skočio na Hindla i počeo da ga udara.

 

Pol Gaskoin u društvu pokojnog Ser Bobija Robsona

 

"Gaza je bio veoma agresivan…Neko drugi bi mu uzvratio, ali ja nisam, jer je jako mršav i bojao sam se da bih ga teško povredio da sam ga udario. Preživeo sam razna ratišta, a onda me u rodnom gradu napadne niko drugi nego Gaza. Stvarno ne mogu da verujem. Nisam ga prijavio policiji jer se na kraju smirio i čak me i poljubio", kazao je Hindl.

 

Gaskoin se sledećeg dana pojavio ponovo u lokalu i izvinio se vlasniku lokala zbog ponašanja.
 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here