instagram/marakaran
Marija Karan

Glumica Marija Karan i njen suprug Džoel Lubin sa sinom Markom Leom borave na Crnogorskom primorju, a posle priče da se razvode njih dvoje pokušavaju da daju još jednu šansu zajedničkom životu.

Marija se s porodicom već nekoliko dana odmara u Crnoj Gori.

-Marija je često bila gost i uglavnom je dolazila sa sinom Markom u ekskluzivno naselje na moru u Crnoj Gori, a onda je ovog puta odlučila da povede i Džoela. Džoel je bez mnogo razmišljanja prihvatio da krene sa Marijom i sinom jer nije imao poslovnih obaveza. Ovo će im dobro doći da se ponovo zbliže jer će ostati malo duže na odmoru. A kako je njen suprug vezan za sina, dali su još jednu šansu da pokušaju da svim snagama spasu brak – navodi za „Blic” izvor blizak glumici, te dodaje:

“Posle toliko godina dođe do blagog zasićenja, međutim, ovakva i slična putovanja mogu pozitivno da utiču da se jedna porodica spase. Mislim da su na dobrom putu da budu ponovo ona porodica kao od pre nekoliko godina. Marija ne skida osmeh sa lica, mali Marko Leo trčkara po plaži, uživa s roditeljima i sve naizgled deluje idilično”.

Marija već godinama letuje na istom mestu, pa je dobro upoznala kraj i najbolji način kako da uživaju.

– Marija ima ovde prijatelje. Oni iznajmljuju jedan od apartmana u elitnom naselju. Kako turista ove godine nema mnogo, intimna atmosfera koju imaju im je dobrodošla. Idu na ručak i večeru u obližnje restorane i super se provode. Uradiće sve samo da vide osmeh na licu svog sina… Nije htela po svaku cenu da ide na kastinge i da bude odvojena od sina. Bitno joj je da što više vremena budu zajedno, a Džoel je taj koji ganja karijeru i koji donosi novac – dodaje isti izvor.

Ova šarmantna Zemunka već godinama živi u Los Anđelesu, a u ranijim intervjuima priznala je da joj često nedostaju Srbija i prijatelji iz domovine.

– Često sam nostalgična, ali sam naučila da se nosim s tim, danas bi mi bilo teško da nisam uspela da dođem na predstavljanje serije i da ne provedem trenutke s ljudima koje volim i s kojima radim. Najteže mi pada ta vremenska razlika od devet sati kad je vama jutro, a meni veče. Sve mi to deluje kao da smo na dve različite planete – rekla je tada Marija.

Inače, par se pre šest godina zakleo na večnu ljubav u crkvi Ružici, a kako su pre dva meseca pisali srpski mediji, odlučili su da se razvedu.

Kako se pisalo, oboje su čak i od najbližih prijatelja krili da više nisu u ljubavi, kao i razlog zbog čega su se rastali.

Navodno je Marija odlučila da život sa sinom nastavi u Americi, a povod za razvod bila je Džoelova preokupacija poslom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here