Vesti
Slavlje fudbalera Sinđelića

Nastavlja se fudbalska bajka srpskog Sinđelića iz Melburna. Pred četom trenera trenera Džima Gacovskog oružje je položio i komšijski Vestern Sabarbs, a čitav posao završen je revijom golova za samo pola sata igre, između 36. i 66. minuta – 4:0 (2:0).

Za još jednu pobedu i nastavak serije od 14 utakmica bez poraza, pobrinuli su se raspoloženi dvostruki strelac Stevan Dimčevski (36, 66) i ubojiti napadački tandem Nikola Stijačić (42. minut) i Goran Žorić (58. minut).

Pobeda Sinđelića nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, a zahvaljujući još jednoj efikasnoj partiji srpski klub je sada najefikasniji u Drugoj ligi Viktorije, sa čak 48 postignutih golova na 18 mečeva.

Snovi o osvajanju šampionske titule i dalje žive, pogotovo kada se zna da Sinđa ima meč manje u odnosu na konkurente.

U narednom kolu na rasporedu je još jedan derbi, ovaj put gostovanje Albion Roversima, zakazano za petak uveče (20.30) na terenu rivala u naselju Kernlia.

Remi Srbije i pobeda Drine

Proteklog vikenda su u Viktoriji igrala još dva naša kluba. Ficroj Siti Srbija je u 19. kolu Prve lige (grupa jugoistok) osvojila bod protiv Eltam Redbeksa (1:1) i pala na šesto mesto, pošto su direktni konkurenti Baumaris i Saut Springvejl zabeležili pobede.

S druge strane, Nobl Park Drina je u Trećoj ligi zabeležila pobedu protiv Bejsajda 5:4 i trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli, sa utakmicom zaostatka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here