Instagram
Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a tokom gostovanja u emisiji “Grand magazin” dotakla se svog braka sa suprugom Vojisalvom Miloševićem.

– Donela sam dobru odluku pre četiri godine kada sam se udala i to niko nije očekivao od mene. Uz mene su svi očekivali nekog bumbara koji je vrlo uticajan, muškarca koji ima puno novca, a ja sam izabrala skromnog čoveka, imala sam svoje razloge zašto sam to izabrala. Želela sam da se spasem od nekih stvari, mislim da bih upala u probleme da se nisam udala sa svojih 27. – istakla je voditeljka.

Ona je ispričala kako se brakom spasila od stvari u koje su drugi pokušali da joj nametnu.

– Meni je udaja bila izlaz i to je bila mudra odluka u tom trenutku. Svi su bili u šoku što se ja udajem, nisam na silu ušla u brak, već mudro da bih se spasila od nekih većih problema u koje bih upala, ali i da dobijem svoje dete – iskrena je bila Jeremićeva.

10 COMMENTS

  1. Ma dajte ljudi koga briga za jos jednog klovna?Svaka izgovorena rec je smisljena da bi izasla pred lice javnosti kao “pacenik”!Postaju smesne njene mastarije cuj:”svi su ocekivali da se udam za nekog bogatog i uticajnog”!

  2. Au,koja si ti seljancura to boil.Ona ne moze da oprosti sto nije rodjena u krugu dvojke.Glupaca,iu njenom selu zive dobri I posteni ljudi.Nemoze svako da zivi u lrugu dvojke.

  3. Šta li je ova umislila…???
    Daleko bilo…
    Dali ove face poput nje, Sanje Marinković sa Pinka i njima slične, baš stvarno misle da su važne…?
    Teško našem narodu od takvog šljama… Ali zato oni lepo sve to koriste zahvaljujući Željku Mitrović i Milomiru Mariću…
    BAŠ SMO OVCE ZA ŠIŠANE…

  4. Tesko njenom suprugu.Ona je veliki Egocentrik,psiho.Sto se budala hvali.Pametan se stidi.To je ukratko Jovana !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here