Instagram
Jovana Jeremić

Voditelj Ivan Ivanović, nedavno je u svojoj emisiji prikazao snimak iz jutarnjeg programa Hepija, na kojoj voditeljka, Jovana Jeremić, prekida svog gosta, udara šakom od sto i “zabranjuje” da se vređaju novinari, bez obzira na to na kojoj televiziji rade.

Ivanović se našalio i zahvalio koleginici, ali tu se nije zaustavio, te je u narednoj emisiji objavio još jedan snimak gde je ponovo na neki način prozvao Jeremićku, ali izgleda da je ovog puta Jovana rešila da mu žestoko uzvrati.

Naime, poznato je da je harizmatična plavuša dala otkaz na televiziji Hepi, a odmah nakon toga usledila je informacija da se pridružuje ružičastom Jatu i timu Željka Mitrovića.

Jeremićka se nije oglašavala tim povodom, ali jedno je sigurno, televizija Nova S neće biti njeno novo radno mesto.

– Zvao me je Ivan Ivanović da radim sa njim emisiju, ali nisam želela toliko nisko da padnem – napisala je plavokosa dama na Tviteru i pokrenula niz komentara.

 

18 COMMENTS

  1. Što? Šta bi sve on uradio da bi bar malo posigao rejting svoje emisije! On je bajat, istrošen lik…Malo nove energije, istinoljubivosti i iskrenosti ne bi mu falilo…Ali, kako reče Jovana, neće da padne tako nisko…Bravo, Jovana!

  2. Ispekla zanat na Hepi tv.Smesno.
    Ona je zeljna paznje i stalno je u nekim sukobima.Egocentrik kao i Vucic,”sve daje za druge”.Neka malo bolje pogleda kako izgledaju tv.voditelji pre svega na N1.

    • AJDE BRE CEKICU PA SVE SE SASTOJI OD LUPANJA GLUPOSTI,OLJA,KEZIC( KESIC) IVAN IVANOVIC KOJI SAM SEBI PUSTA SNIMLJENE APLAUZE I SMEH . AJDE BRE SVE JE REZIRANO ,GOSTI U EMISIJI MORA DA PROCITAJU ODGOVOR NA PITANJE KOJE POSTAVI VODITELJ/KA. AKO GOST NESTO POGRESI VIDITELJ/KA GA PREKIDA U POLA RECENICE I DOKAZUJE STA TREBA DA ODGOVORI.

  3. Sve je moguće kod nas,otimaju se za klošare rijalitija,pa moguće i za nju,jer kod nas je kvalitet davno umro.

  4. Јована Јеремић – Стафорд – Цајпер . Ако те звао Ивановић, вероватно да забављаш народ .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here