Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS

Trener Cibone Vladimir Jovanović kaže da nije svestan spekulacija o njegovoj smeni, kao i da nije posao novinara da smenjuju trenere.

Cibona je u Beogradu izgubila od Crvene zvezde 86:72, pa sada ima skor 5-5 u ABA ligi.

– Nisam znao da sam smenjen, nisam očekivao to pitanje. Čeka me mesto u autobusu i vraćam se za Zagreb. Može da me smeni onaj ko me je doveo tamo, a novinari mogu da pišu, ne da me smenjuju – rekao je Jovanović i osvrnuo se na meč:

– Odigrali su muški, čvrsto, bili su ozbiljni. To je njihov evroligaški kvalitet. Odigrali smo pristojnu utakmicu, u nekim delovima i parirali. To mi je drago. Mi imamo iz ovoga mnogo toga da naučimo. U ritmu smo sa mnogo utakmica i funkcionišemo najbolje što možemo. Nemam šta da zamerim igračima jer i kada su pravili greške, to su bile košarkaške greške. Mlada smo ekipa i nadam se da ćemo ići korak po korak.

Ceo košarkaški svet zatekla je vest o preranoj smrti Stevana Jelovca (32).

– To je tužna vest za celu javnost, jedan gubitak koji je veliki prvo za njegovu porodicu, a onda i za sve nas koji smo ga znali. Iskreno saučešće njegovoj porodici i prijateljima.

Jovanović je nedavno postao i selektor mlade reprezentacije Srbije.

– Možda ovo nije najprikladnija prilika, ali jako sam počastvovan i veliko mi je zadovoljstvo što mogu da budem deo reprezentacije svoje zemlje. To je velika odgovornost, daću sve od sebe da ispunim sve svoje obaveze – zaključuje Jovanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here