Španski mediji nemaju nimalo nežnosti prema letnjem pojačanju Reala, Luki Joviću.

Bivši fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta, za čiji dolazak je letos plaćeno 60 miliona evra, još nije uspeo da se upiše u listu strelaca u zvaničnoj utakmici.

U Realu su očekivali da Jović i bivši as Čelsija, Eden Azar, budu odgovor na problem sa postizanjem golova, ali ispostavilo se da je drugačije.

“Marka” je prenela kako je Jović “najneproduktivniji napadač” koji je došao na “Santjago Bernabeu” od 2001. do danas.

– Otkako je počeo ovaj milenijum, Real je uvek dovodio igrače na kojima mu je zavideo ceo svet, od Ronalda Nazarija do Majka Ovena, Raula, Karima Benzeme i Kristijana Ronalda, najimpresivnijeg u toj grupi. Ako pogledamo pojačanja u napadu, bilo da su u pitanju zimski ili letnji prelazni rok, niko nije tako dugo bio bez gola kao Luka Jović, čak ni Klas-Jan Huntelar i Emanuel Adebajor – prenosi španski dnevnik.

List dodaje da su oni imali spor početak, ali da su makar demonstrirali da imaju “osećaj za gol”, dok Jović, po njima, nije pokazao ništa od toga.

Ipak, ono što list ne navodi je da je Jović do sada zabeležio svega 218 minuta na terenu i da uglavnom ulazi sa klupe. Uz to, kako je sezonu počeo Karim Benzema, malo je verovatno da će ga uskoro istisnuti iz tima.

Real 19. oktobra gostuje Majorci i tada će biti tačno 63 dana kako Jović nije postigao gol za kraljevski klub.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here