EPA/KIM KYUNG-HOON

Bivši plej Crvene zvezde Stefan Jović stigao je u Atinu i potpisao je ugovor sa Panatinaikosom do kraja sezone. Ipak on neće debitovati u petak protiv Anadolu Efesa.

Jović je svoju poslednju utakmicu igrao u dresu Himkija u okviru VTB lige još sredinom februara 2021. godine. Tako se uskoro navršava čitava godina kako nije izašao na parket, a svakako je u toku sezone 2020/21. igrao prilično malo u dresu ruske ekipe.

Stefan je nedavno ozvaničio saradnju sa grčkim velikanom kome očajnički fali kvalitetan organizator igre, ali je put u Atinu bio odložen jer se on zarazio koronavirusom. Sada se oporavio od virusa, ali će tek u nekom doglednom trenutku zaigrati zbog nedovoljne fizičke spremnosti.

– Moramo da budemo pametni i da ga bolje spremimo za važne utakmice koje slede. On želi da se adekvatno odnosimo sa njegovom fizičkom spremom, a to želi i ostatak tima. Van igre je skoro godinu dana i želi da se vrati na pravi put – rekao je trener Panatinaikosa Dimitris Priftis.

PAO treba da igra sa Anadolu Efesom u petak od 18 i 30 u Istanbulu, a u Tursku osim Jovića nisu otputovali ni Lefterios Mandzukas ni Jorgos Papajanis koji je povredio kvadriceps.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here