Luka Jović nije imao dobru sezonu u Real Madridu, koji ga je prethodno leto platio 60 miliona evra, pa se pozajmica u Španiji pominje kao najizvesnije rešenje. 

Tutosport piše da bi Real mogao da pronađe savršeno rešenje u pozajmici Jovića. On bi naime mogao da zameni Zlatana Ibrahimovića u Milanu, koji ima ugovor sa Rosonerima do kraja leta i neizvesno je da li će ga produžiti.

Italijani podsećaju da je mladi napadač u vrhu liste želja Rosonera, ali i to, da bi Jović morao da prihvati smanjenje plate na 5 miliona evra, što bi bilo gotovo 75 odsto manja plata, jer u Realu ima ugovor po kojem je jedan od najplaćenijih igrača sa primanjem od skoro 21 miliona evra.

Morao bi da se odrekne godišnjih primanja od gotovo 16 miliona evra. Za oživljavanje karijere to možda i nije loš potez, jer bi dugoročno mogao da zaradi mnogo više ukoliko bi u Milanu bio raspucan uz bivšeg saigrača Antu Rebića i mogao bi da se vrati na Bernabeu u velikom stilu.

Pitanje je i kako bi njegova devojka Sofija Milošević, koja je trudna gledala na ovaj potez. Nema sumnje da bi joj se Milano kao prestonica mode svideo podjednako za život kao Madrid, ali odricanje od tolikih miliona sa novim detetom, moglo bi da predstavlja kočnicu za Jovića.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here