TO Vrnjačka Banja
Vrnjačka Banja, kraljica srpskog banjskog turizma

Standardno, svake godine tokom avgusta meseca u Zapadnoj Evropi je vreme za godišnje odmore. Za razliku od Zapadne Evrope u Srbiji letnji odmori i pripreme za letnji program su počeli već u junu, pa čak i ranije.

Pored Beograda i Novog Sada, gde turistička sezona traje tokom cele godine, gotovo isto je i sa srpskim planinama i banjama.

Vrnjačka Banja, kraljica srpskog banjskog turizma u aprilu ove godine je bila domaćin “Prve smotre folklora dijaspore za decu”, a učestvovali su mladi iz 30 kulturno-umetničkih društava.

Početkom jula posetioci su imali prilike da učestvuju na Vrnjačkom karnevalu i uživaju u pesmama poznatih izvođača.

Uzbudljiv program je u planu za jul i avgust , a ono što je posebno interesantno je da je Vrnjačka Banja bila domaćin dvadeste jubilarne emisije “Jedna pesma, jedna želja” u okviru Vidovdanskih dana.

Saradnja organizatora emisije i Vrnjačke Banje traje već 22 godine, a Banja je bila domaćin i prve emisije u Hotelu “Breza”, a zbog izvanredne organizacije, domaćinstvo se više puta ponavljalo.

Voditeljski par jubilarne emisije su Jelena Kovačević i Višeslav Ranković Petković, a za Vas nastupaju Čeda Marković, Mina Kostić, Acko Nezirović i Vanja Mijatović.

Emisija “Jedna pesma, jedna želja” će biti emitovana u nedelju, 23. jula u 20 časova na kanalu Kurir Televizije u okviru MTEL TV paketa.

Uživajte u omiljenim hitovima!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here