Jubilarni koncert benda So Sabi

    Vestionline
    0
    Promo

    Kultni bend “ So Sabi “ u Domu Omladine Beograda, u sali Amerikana, 12. Decembra 2019. godine, održaće jubilarni koncert “20 godina“ kojim će obeležiti uspešnih 20 godina rada.

    Poznat po karnevalskoj atmosferi i specifičnom zvuku različitih afro i latino muzičkih pravaca, bend je u toku dosadašnjeg rada imao zapažene nastupe na festivalima: Exit, Beer Fest, Fish Fest, a učestvovao je i u okviru velikih manifestacija na gradskim trgovima širom regiona.

    Koncert “20 godina“ je zamišljen kao svojevrsno putovanje kroz afro i latino kulturu i osvrt na protekli period benda koji je obeležio srpsku muzičku scenu svojim upečatljivim stilom.
    Specijalno za koncert, veliki hitovi benda: “ Mesaj, mesaj “, “ Badjuda “, “ Mamadu alesima“,“Promesa“ i mnogi drugi, biće obradjeni u duhu novog stila i nove postavke.

    Najpoznatiji hit benda “Ma Cherie“, koji je obradio poznati svetski di džej, DJ Antoine, i koja je tako pronašla put do vodećih svetskih klubova, za koncert će biti obradjena u novom aranžmanu i u duhu novog pravca benda koji će obeležiti narednu dekadu.

    Kao specijalni gosti koncerta nastupiće: Music Star Planet i Škabo iz Beogradskog Sindikata, koji će se potruditi da veče svima ostane u nezaboravnom sećanju.

    Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama: Doma omladine, Bilet Servisa na Trgu Republike, u tržnom centru Ušće i na ostalim prodajnim mestima Tickets – a širom Srbije, kao i online na www.tickets.rs.

    OSTAVITE KOMENTAR

    Please enter your comment!
    Please enter your name here