EPA/Kai Foersterling

Mančester Junajted je blizu dogovora sa Rafaelom Varanom oko njegovom transfera iz Real Madrida, javljaju britanski mediji.

Nije tajna da defanzivac već duži vremenski period „koketira“ sa klubom sa Old Traforda, da mu se na neki način nudio preko medija, na šta uprava kluba nije ostala imuna.

Varanu ugovor sa kraljevskim klubom ističe sledeće godine, pa je ovog leta idealna šansa da se proda kako bi Madriđani barem nešto zaradili od tog transfera.

Reč je o pouzdanom defanzivcu, koji je sa svojih 28 godina uspeo da osvoji skoro sve trofeje u fudbalu. Sa Realom je osvajao Primeru, Kup kralja, Superkup i Ligu šampiona…dok je sa reprezentacijom Francuske bio svetski prvak 2018. godine. Igrač, profila kakav je potreban Junajtedu, samo ostaje da se finaliziraju pregovori.

Varan se trenutno nalazi na odmoru posle Evropskog prvenstva, ali je preko svog agenta započeo pregovore sa Mančesterom i za sada se se stvari odvijaju u pozitivno, očekuje se da uskoro fudbaler otputuje u Englesku na završne pregovore.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here