Foto: Tanjug/AP
FK Mančester Junajted

Geri Nevil, bivši defanzivac Mančester junajteda, oštro je napao igrače kluba sa Old Traforda nazvavši ih bebama i umišljenim zvezdama.

Junajted je potpuno razočarao proteklog vikenda na gostovanju Lesteru (4:2) i sve više je onih koji traže reakciju uprave i smenu menadžera Olea Gunara Solskjera.

Nevil je na “Skaj Sportsu” kritikovao pre svega igrače, koji se po njemu ne zalažu dovoljno.

– Junajted je bio užasan tokom celog meča. U drugom delu bila je takva slika da je izgledalo da Lester može da postigne gol posle svake akcije. Junajted je pogubljen, ima rupa svuda i jako ih je teško gledati kada su tako užasni. Mora da misle da su mnogo bolji nego što jesu. Kao da imate dva tima, petoricu napred, egoista i petoricu pozadi. Vidite brojne individualne greške i nepovezan tim. Bedno reaguju posle primljenih golova. Ponašaju se kao bebe. Kad daju gol, izduvaju se. Prave bazične greške. Nemaju ni stil, ni identitet, samo briljantne igrače. Moraju sve da isprave brzo jer će pogubiti mnogo mečeva ako budu igrali tako – kaže Nevil.

On je stao u odbranu Pola Pogbe.

– Ne mislim da je Pogba problem. Video sam napadače koji se šetaju oko saigrača koje ne vole i to mora da prestane. Ono što Ole mora da dokaže je da je u stanju da natera top igrače da više rade. Napadači Junajteda nisu organizovani, moraju da se potrude više. Igrači Sitija i Liverpula deluju kao besni psi i za njih važi da su najbolji na svetu. Zašto bismo prihvatali da igrači Junajteda ne rade poput njih? Ole mora da izvuče najviše iz njih. Ne uspe li, imaće ogroman problem na kraju sezone – dodao je Gari.

On je ubeđen da klub za sada neće posegnuti za smenom menadžera.

– Ole će biti pod velikim pritiskom, ali neće ga smeniti. Neću da budem taj koji će tražiti da menadžer bude smenjen. Ali pritisak raste i tako i treba da bude. Kakvu kolekciju igrača imaju, moraju da da igraju bolje i na Oleu je da učini da bude tako – zaključio je bivši kapiten Junajteda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here