Tanjug
Milo Đukanović

Uskoro bi mogao da bude uhapšen bivši dugogodišnji predsednik i premijer Crne Gore Milo Đukanović, tvrdi zagrebački “Jutarnji list”, pozivajući se na dobro obaveštene izvore u Podgorici bliskim nekadašnjem crnogorskom lideru.

“Dakle, kako se priča po Podgorici, državno tužiteljstvo, koje je sada pod kapom vladajuće prosrpske koalicije, to bombastično hapšenje priprema nakon što se navodno dogovorilo sa nedavno iz Velike Britanije izručenim ‘biznismenom’ Duškom Kneževićem koji je navodno pristao da sarađuje i bude ‘zaštićeni svedok pokajnik'”, tvrdi “Jutarnji”.

Oni podsećaju da se Milo Đukanović već dugo optužuje da je vrh crnogorske “koruptivne hobotnice”.

“Podsetimo da ga je sud u Bariju svojevremeno teretio zbog sumnje na šverc cigaretama, a i u Briselu su izražavali negodovanje zbog njegovih sumnjivih poslova i ‘tolerisanja kriminalnih radnji’ te dugogodišnje vladavine, preko 30 godina”, navodi list.

“Jutarnji”, međutim, tvrdi da se radi o političkom obračunu sa bivšim vlastima, a da celu priču vode prosrpske političke stranke.

7 COMMENTS

  1. Dusko Knezevic bi trebao zajedno sa Milom Djukanovicem da bude uhapsen nema tu nikakve veze prosrbske stranke.Kriminal je kriminal i sa njim se treba obracunati pa ako to radi i prosrbske starnke treba pozdraviti.Zasto ste vi uhapsili Sanadera jel i to bilo djelo prosrsbske starnke u Hrvatskoj.Bolje bi bilo da nastavite sa hapsenjima u svojoj lijepoj domovini iako sigorno ima manje kriminala nego u Crnoj Gori i Srbiji,ali da bi Hrvatska bila bolja od sadasnje Hrvatske mora da nastavi borbu protiv kriminala i korupcije.

  2. Hahahhahahahahha
    Mnogo ste smesni
    Pa vama u Hrvatskoj javili kako ce Mila uhapsiti
    Ma gledajte vi sebe i svoje funkcionere i tu brinite ko ce koga uhapsiti
    Godinama pokusavam da vam makar jednu dobru i ljudsku osobinu pronadjem ali dzaba vi ste nepopravljivi
    Vise se radujete tudjoj nesreci nego svojoj sreci – to je definicija savremenog Hrvata

  3. Како вам није јасно Мило је њихов човек.Искористили су га.Сада имају другог. и трећег.Никад нас неће Ватикан и запад оставити на миру све док се не сатремо. сами међусобно уз њихову помоћ.

  4. SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here