MN Press

Videlo se u Moldaviji koliko Zvezda ima problema kada Gelor Kanga nije na terenu. Gabonski fudbaler je zbog parnih kartona morao da propusti utakmicu, a umalo je napravio manji problem svom timu protiv Kluža, kada je ponovo završio u sudijskoj knjižici.

Zbog svega toga je Borjan morao da pretrči ceo teren kako bi ga opomenuo i poslao van terena, a taj detalj nije promakao ni čuvenom Dragiši Biniću, koji je za Sportski žurnal izjavio kako Gabonac pod hitno mora da promeni svoj način ponašanja.

– Čovek umalo nije dobio drugi žuti i ko zna koji put je skoro napravio problem, saigrače ostavio na cedilu. Ne znam zašto ne porade s njim, stanu na put kabadahijskom ponašanju – izjavio je Binić, koji nije preterano oduševljen ni onim što Gabonac pokazuje na terenu.

– Razumeo bih da pokazuje superiornost, da bez njega ne možemo da dobijemo nikog. Ovako, razlikuje se od naše dece ne po igri već jedino po primanjima – oštar je bio Binić.

On je rekao da se Zvezda dobro ogrešila o Milana Pavkova, dodao je da revanš nije formalnost, ali veruje da će i pored svega crveno-beli bez ikakvih problema stići do grupne faze Lige Evrope.

– Za ozbiljniju priču u grupnoj fazi Lige Evrope nedostajaće punokrvnija igra, energičnija motivisanost. Momci bi trebalo da imaju na umu: ne teraju loptu samo za sebe i novac, već i za državu. I, razumljivo, buduće generacije – zaključio je Binić za Sportski žurnal.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here