Vajd risiver Okland Rejdersa Antonio Braun će sve izvesnije biti otpušten, a da pritom nije upisao nijedan zvaničan nastup za franšizu iz Kalifornije.

Superzvezda NFL-a je prvobitno suspendovana posle konflikata nastalih iz želje za manjom kacigom.

Pri samom dolasku u trening kamp u Kaliforniji sredinom avgusta, bivši igrač Stilersa je počeo da se žali da su mu nova, veća i bezbednija kaciga, preteška i da hoće staru, lakšu, sa kojom će biti brži, što je njegov glavni kvalitet.

Što zbog lakših povreda, što zbog nezadovoljstva, Braun je odbio da učestvuje u pripremnim treninzima, za šta je novačno kažnjen 53.000 dolara. Po mnogima najbolji vajd risiver današnjice je pismo sa kaznom podelio na društvene mreže.

Taj potez je razbesneo upravu Rejdersa, konkretno generalnog menadžera Mejoka, koji je objavio da Braun neće učestvovati na treninzima.

Usledio je vrlo burni sastanak, gde je razmenjeno mnogo teških reči. Nije ostalo na suspenziji posle odbijanja uprave da plati zagarantovanih 29 miliona dolara. Na istom ugovoru gde stoji klauzula je određeno da Braun prima 50 miliona po sezoni.

Fokusirani smo na budućnost i odmah ću početi da radim na tome da mu nađem novi tim. Antonio se raduje novom početku“, istakao je Dru Rozenhaus, agent igrača koji za sobom ima devet sezona. U tom periodu je na 130 utakmica pretrčao 11.207 jardi i zabeležio 74 tačdauna.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime