EPA-EFE/JIM LO SCALZO
Džo Bajden slavi pobedu

Američki predsednik Džo Bajden pao je dok se peo uz stepenice predsedničkog aviona.

Bajden se, naime, tri puta spotaknuo dok se, kako se vidi na objavljenom video-snimku, brzim koracima približavao vratima aviona.

U jednom momentu, Bajden se dočekao na kolena, ali se brzo podigao. Potom se zaustavio se na vrhu stepeništa, okrenuo se i salutirao.

Sve se, kako navodi „Njujork post“, odigralo uoči poletanja za Atlantu, gde je planiran sastanak Bajdena (78) sa liderima azijske zajednice posle nedavne pucnjave u salonima za masažu.

„Predsednik je 100 odsto dobro“

Ovim povodom oglasila se i portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer koja je novinarima izjavila da se Bajden oseća dobro.

Ona je sugerisala je da su jaki vetrovi u vojnoj bazi Endruz, u blizini Vašingtona, možda prouzrokovali pad, objavio je Rojters.

„Napolju je vrlo vetrovito. Predsednik je 100 odsto dobro“, odgovorila je Žan-Pjerova na pitanje o Bajdenovom posrtanju.
Krajem novembra, Bajdenu je napukla kost noge dok se igrao sa jednim od svojih pasa.

​Sa 78 godina, Bajden je najstariji predsednik koji je stupio na tu dužnost u istoriji SAD, kada je ušao u Belu kuću 20. januara.

1 COMMENT

  1. Posao predsednika drzave je vrlo naporan.Svako normalan u njegovim godinama i sa toliko para,uzivao bi jos to malo zivota sto mu je ostalo.Pohlepa za novcem i bolesna zelja za vlascu tera starog zlocinca da jos izaziva nesrecu po svetu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here