Vesti
Podrška: Navijačka družina FK Beograd s Milicom

Nedavno smo pisali o sjajnoj reprezentativki Srbije u fudbalu Milici Mijatović, koja odnedavno brani boje Melburn Sitija u ženskoj W-ligi Australije. proteklog vikenda, Milica je pružila još jednu vrhunsku partiju i bila najzaslužnija za pobedu Sitija u derbiju kola protiv šampionskog tima Sidneja – 2:1. Baš kao što je uradila i pre dve sedmice u Kanberi protiv tamošnjeg Junajteda.

Mijatovićeva je u nedelju u Sidneju najpre asistirala Emili van Egmond za vodeći gol u 3. minutu, a u 76. je donela tri boda svojoj ekipi, pošto je atraktivnim volej udarcem levom nogom zakucala loptu u mrežu domaćina. Bio je to drugi pogodak naše igračice u četiri meča u dresu kluba iz Melburna, koji deli prvo mesto na tabeli sa Vonderersima iz Zapadnog Sidneja.

Srpska reprezentativka je na meču odigranom na severnim obalama najvećeg grada Australije imala i specijalne navijače. Sa tribina “Kromer Parka” bodrile su je članice tima do 11 godina i predstavnici uprave FK Beograd iz Sidneja. Po završetku meča, devojčice iz srpskog kluba imale su priliku da se upoznaju i fotografišu sa svojim novim fudbalskim uzorom.

Navijačku družinu FK Beograd činile su mlade igračice Ela i Marija Stibinger, Sara i Milica Alavanja, kao i njihovi treneri Jovana Predić i Sara Golub, te dugogodišnji članovi FK Beograd Đuro Alavanja i Atila Stibinger.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here