instagram/dijanaslife
Dijana Milojković (Foto: Arhiva)

Misica Dijana Milojković zauvek je zaklopila svoje oči juče u 33. godini života, a njen rođeni brat objavio je danas kada će ovu lepoticu, hrabru lavicu ispratiti na večni počinak.

Misica Dijana Milojković preminula je juče u 33. godini života, a njen brat je na svom Instagram profilu, objavio kada će porodica i prijatelji ovu hrabru ženu ispratiti na več

– Sa neizmernim bolom i tugom obaveštavamo rodbinu i prijatelje da 22.7.2019. godine u 18.50 časova preminula naša voljena Dijana Milojković. Sahrana će se obaviti u četvrtak, 25.7.2019. u 14 časova na gradskom groblju u Ćupriji – poručio je brat Dijane Milojković, Dušan Milojković.

Rođena je u Ćupriji 1987. godine, a njenu karijeru je obeležila pobeda na izboru za Miss Srbije 2009. godine.

Na takmičenju u Bejrutu 2014. godine, Dijana Milojković postala je i “Miss Evrope” kao i “Miss sporta”, te je nastavila da radi kao model.

Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžent, na kome je završila master studije u oblasti ekonomskog menadžmenta.

Sa 27 godina, lepa crnka je saznala da boluje od invazivne forme karcinoma grlića materice, te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je otvorila i blog, na kome je davala savete i prepričavala iskustva.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here