Instagram/marakaran

Glumica Marija Karan već godinama živi na relaciji Amerika – Evropa. Iz Londona se uključila u Jutarnji program “Prve” televizije, te, ne baš najjasnije, ispričala kako danas izgleda njen život i šta se sve dešavalo u Srbiji kada je ona prvi put prešla granice i otputovala u svet. Njene reči izazvale su buru na mrežama.

Naime, voditelj upitao je Mariju Karan da li ima posla, te čime se sve bavi u životu.

Usledilo je pitanje, ali i odgovor Marije koji je šokirao gledaoce kraj malih ekrana. Na pitanje hoćemo li Karanovu videti u nekim domaćim projektima, s obzirom na to da u Srbiji vlada hiperprodukcija, te se snima veliki broj filmova i serija, glumica je imala šta da kaže.

– Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem. Poslednji put sam radila seriju “Pet”. Govori se o nekim novim projektima, za sada imam svoju priču koju radim. Sada kada sam u Londonu, malo sam bliže, te ta hiperprodukcija može da računa na mene – izjavila je Marija uživo u programu, a gledaoci su ostali iznenađeni njenim rečima.

3 COMMENTS

  1. Ma šta su iznenađeni sve je istina. Pre manje od 10 godina sam intenzivno išao od vrata do vrata nudeći malim i srednjim firmama da im izradim vebsajt. I većina idalje nema svoj sajt.
    Svi se busaju u grudi patriotske a u park ne smeju da zagaze od psećih govana i đubreta kojeg su pobacala deca. Da deca još osnovci nenaju nimalo osećaja. Al verujem da će da se lupaju u prsa pevajući patriotske pesme i krsteći se i kad treba i kad ne treba. Za svaki slučaj…

  2. Ti si tu jer si se dobro udala,e to je tvoj benefit,bez obzira na razvod,a sad kao nesto radis,i pricas o misterioznim ,,projektima,,Cilj je bio poznata faca u liku muza,pokazati nasem svetu fotke kuce u kojem si se udomila,glumiti neki zivot u Holivudu i to je tvoj uspeh…

  3. Dolazili su i ranije razni pevaci u Ameriku.Kada dodju nazad u Srbiju onda se hvale da su pevali u Americi, Kanadi.Zvu;i lepo.Nijedan taj pevac nikada nije pevao pred Amerikancima.Pevali su u malim srpskom afnama, na srpskim svadbama.To je sve.Doticna person Karan se hvali i laze.kakva karijera,kakva firma.Zivim dugo u SAD i nekada nisam ovde cuo za tu personu koja sebe tesi i laze Srbiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here